eTMS - este o soluție dezvoltată de CargoTrack™

  +40 743 289 034   Str. Romulus Guga 16, Oradea 410601

TMS

TMS – Soluția principală pentru eficientizarea activității în transport

În prezent, digitalizarea transportului reprezintă un subiect de mare interes pentru companiile de transport. Acestea au înțeles că, fără o soluție digitală (TMS) care să eficientizeze activitățile zilnice, nu pot obține creșterea performanței afacerii sau a productivității angajaților.

Prin implementarea în companie a unui soft de transport, vei putea să oferi servicii rapide și calitative clienților tăi, printr-o organizare foarte bună. Compania ta poate ajunge, astfel, să preia mai multe comenzi și să se remarce semnificativ pe piață.

TMS

Ce înseamnă TMS?

Un sistem de management al transportului (TMS) reprezintă o platformă logistică care utilizează tehnologia de ultimă oră pentru a ajuta companiile să planifice, gestioneze și optimizeze mai ușor activitățile zilnice. Acest soft de transport oferă rezultate indiferent de dimensiunea flotei, fie că aceasta are un singur vehicul sau 100.

Această aplicație de transport vine în ajutorul flotelor auto pentru automatizare și digitalizare. Totul printr-un sistem accesibil care să te ajute să economisești timp și să aloci resursele umane pentru aducerea comenzilor în companie.

De ce este necesar un soft TMS?

În urma cercetării CargoTrack, care a implicat un grup de peste 100 de manageri de flote și dispeceri, am constatat că mulți dintre aceștia încă folosesc metode învechite și puțin productive pentru gestionarea flotelor. Dintre acestea, ne referim la utilizarea Microsoft Excel pentru organizarea comenzilor și a curselor, folosirea carnețelului de notițe sau a diverse aplicații online/mobile.

Consecințele negative ale acestor practici ineficiente se reflectă în lipsa timpului pentru dezvoltarea afacerii, dezorganizarea muncii și pierderea timpului cu sarcinile repetitive.

Oricât de mult ne-am obișnuit cu un astfel de stil, digitalizarea muncii în transport va duce la rezultate semnificative pe termen lung.

TMS

De ce este necesară o platformă TMS pentru fiecare companie de transport?

Platforma TMS reprezintă soluția ideală pentru companiile de transport care înțeleg că succesul în acest domeniu depinde de nivelul de digitalizare.

Pentru a lucra mai eficient, o platformă TMS oferă transportatorilor soluții precum:

  • Evidența clară a comenzilor de transport;
  • Simplificarea procesului de facturare și control;
  • Crearea unei rute optime în funcție de tipul de vehicul deținut;
  • Identificarea abaterilor de la traseul planificat;
  • Calcularea productivității șoferilor;
  • Gestionarea automată a încasărilor și notificarea furnizorilor în caz de neplată;
  • Controlul asupra activității dispecerilor și a șoferilor;
  • Posibilitatea de personalizare a soluției TMS în funcție de specificul activității fiecărei companii.

Toate aceste soluții, dar și multe altele, sunt disponibile într-un TMS precum eTMS-ul CargoTrack, oferit de noi.

Îmbunătățirea satisfacției dispecerilor și a șoferilor

Conform studiilor noastre, am constatat că 6 din 10 dispeceri ar alege o companie care utilizează activ o platformă TMS. Motivul? TMS le ușurează munca zilnică și îi eliberează de sarcinile repetitive: nu mai trebuie să trimită rutele către clienți sau să raporteze abaterile de la traseu. Ei pot mult mai ușor să gestioneze planificarea rutelor și facturarea clienților, cu un singur click.

De asemenea, s-a observat că șoferii beneficiază indirect de utilizarea unei platforme TMS. Acest lucru se întâmplă deoarece ei primesc direct de la dispecer rute și sarcini mai clare. În acest mod, comunicarea dintre dispecer și șofer este mult mai concretă.

Implicit, compania are doar de câștigat, pentru că eficiența personalului este mult mai mare.

TMS

Platforma TMS îți aduce doar beneficii în ceea ce înseamnă gestionarea sarcinilor zilnice. În plus, îți asigură creșterea calității serviciilor oferite și crește încrederea clienților față de compania ta.

Mai mult decât atât, poți oricând să conectezi softul eTMS cu serviciul de monitorizare GPS CargoTrack. În acest mod, vei avea acces suplimentar la o serie de specificații importante pentru un control ridicat al afacerii tale. Dintre cele 40 de module de care poți beneficia prin serviciul de monitorizare GPS, amintim monitorizarea consumul de combustibil, descărcarea datelor din tahograf de la distanță, gestionarea mentenanței vehiculelor sau rapoartele privind orele lucrate ale șoferului.

Îți oferim 30 de zile de testare gratuită! Pentru a te convinge de toate beneficiile pe care acest soft de transport le poate aduce firmei tale.

Dacă ai orice fel de nelămuriri ne poți contacta aici sau printr-un apel direct la +40 743 289 034.

Un expert CargoTrack îți va spune tot ce ai nevoie să știi!

Rate this post

Sharing is Caring

Abonează-te la Newsletter

© 2024 Toate drepturile rezervate ETMS | Made with ❤️ by BOLD Agency

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?