eTMS - este o soluție dezvoltată de CargoTrack™

  +40 743 289 034   Str. Romulus Guga 16, Oradea 410601

TMS

Ce este TMS și cum te poate ajuta?

În ultimii ani, avem tot mai multă nevoie de organizare și eficientizare a sarcinilor din transport. Cantitatea foarte mare de muncă necesită o digitalizare a task-urilor zilnice pentru a putea da randament cât mai mare. Venim în ajutorul tău cu soluția TMS, platforma prin care poți digitaliza planificarea, gestionarea și simplificarea operațiilor din transport.

tms

Ce este TMS?

TMS (Sistem de Management al Transportului) este o platformă destinată companiilor din transport, care vine în ajutor pentru a eficientiza sarcinile zilnice din domeniul transportului.

În cadrul TMS, simplificăm munca zilnică a dispecerilor în ceea ce înseamnă gestionarea comenzilor și planificarea rutelor. Soft-ul oferă o serie de funcționalități care facilitează organizarea cât mai bună a curselor, atât prin alocarea vehiculelor, cât și calcularea exactă a costurilor.

În acest mod, economisești timp și te asiguri că toate comenzile sunt organizate la capacitate maximă, evitând erorile umane.

Gestionarea eficientă a comenzilor

În panoul de control TMS, vizualizezi toate comenzile în curs de efectuare, în așteptare sau finalizate.

Ai în vedere locația de încărcare, de descărcare, data la care trebuie realizată încărcarea, respectiv descărcarea, dar și toate costurile aferente fiecărei curse.

În plus, transmiți în mod direct facturile către client. Astfel, câștigi mult timp și eviți orice fel de erori nejustificate.

Planificarea rutelor

Cu ajutorul TMS, aloci automat fiecare cursă către un șofer și planifici cât mai eficient ruta. Obții un control total asupra desfășurării curselor și a gestionării administrative.

Astfel, organizezi de dinainte întreaga rută, cu toate nevoile aferente:

  • Eviți drumurile cu taxă;
  • Eviți drumurile foarte aglomerate;
  • Adaugi puncte intermediare curse la nevoie;
  • Trimiți prin SMS ruta selectată către șofer;

În acest mod, procesul de cotație este realizat mult mai ușor și mai rapid, în concordanță cu cerințele aferente fiecărei comenzi.

Automatizarea și digitalizarea acestui proces cu ajutorul TMS va economisi foarte mult timp. Acest lucru va duce, implicit, la posibilitatea de a gestiona și mai multe comenzi de transport.

Pentru a profita la maxim de toate informațiile pe care le poți obține, utilizarea serviciului de monitorizare GPS CargoTrack împreună cu platforma TMS îți va oferi un set mult mai mare de beneficii, precum monitorizarea în timp real, consumul de combustibil, controlul asupra mentenanței vehiculului, evidența exactă a șoferilor, rapoarte legate de vehicul și orele lucrate ale șoferilor.

TMS

Cum te poate ajuta TMS?

Pe lângă principalele 2 funcționalități prezentate mai sus, sunt câteva aspecte importante ale TMS care aduc o diferență semnificativă în ceea ce înseamnă organizarea și gestionarea comenzilor.

1. Centralizare Comenzi

Prin centralizarea tuturor comenzilor în TMS, ai întotdeauna o imagine de ansamblu asupra cantității de muncă, a comenzilor care se află în efectuare, dar și cele care sunt în așteptare, pentru a exista o organizare cât mai bună.

În același timp, ai oricând acces la istoricul comenzilor cu toate detaliile aferente rutelor și cotației. Totul pentru a avea mereu în vedere orice aspect important.

2. Importul de documente pe fiecare comandă           

Știm cât de greu este să păstrezi în arhivă toate documentele aferente fiecărei comenzi.

Cu ajutorul TMS, poți importa TOATE documentele necesare realizării cursei și le poți accesa oricând ai nevoie, fie că e vorba de controale, verificări sau diferite clarificări.

Gestionarea documentelor este obositoare și durează foarte mult timp, iar de cele mai multe ori acestea se pierd. Cu TMS, ai totul într-un singur loc și cu accesare printr-un singur click.

3. Generarea automată a facturilor

Un alt factor important în controlul comenzilor este generarea automată a facturilor.

În funcție de toate datele introduse de tine și calcularea cotației în platformă, platforma TMS îți generează automat factura aferentă comenzii.

Scapi de stresul și timpul irosit pe completarea manuală a tuturor datelor. Mai mult decât atât, ești sigur că toate informațiile sunt introduse corect și nu vei avea niciun fel de probleme ulterior.

TMS

4. Statistici în funcție de vehicul

Pentru a avea în vedere profitul aferent fiecărui vehicul, în platforma TMS poți vizualiza acest aspect în orice perioadă stabilită de tine.

Ai acces la informații retrospective și poți să vezi performanța fiecărui vehicul.

5. Modul transportator

Acest modul permite transmiterea datelor către transportator direct prin e-mail, conținând informații precum distanța totală, prețul/km, prețul transportului, cât și costurile asociate acestuia.

TMS îți oferă posibilitatea de a-ți organiza compania în cel mai eficient mod. Economisești foarte mult timp pe care îl poți reinvesti în aducerea și mai multor curse.

Ca și rezultat, vei reuși să atingi un nivel înalt de performanță și să oferi clienților și partenerilor tăi servicii prompte și de calitate.

Evitarea erorilor umane și a pierderii de timp sunt factori esențial care îți aduc încrederea pe piața transportului.

Îți oferim 30 de zile de testare gratuită a softului eTMS, pentru a vedea dacă sistemul este potrivit nevoilor companiei tale de transport.

Contactează acum un expert CargoTrack și află acum toate detaliile!

5/5 - (4 votes)

Sharing is Caring

Abonează-te la Newsletter

© 2024 Toate drepturile rezervate ETMS | Made with ❤️ by BOLD Agency

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?